PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nem okozott gondot a Veszprémnek a kétszeres BEK-győztes
Nem okozott gondot a Veszprémnek a kétszeres BEK-győztes

Pawel Paczkowski is bemutatkozott a magyar bajnoknál.

Ahogyan azt várni lehetett, magabiztos győzelmet aratott a Veszprém hetedik SEHA-liga meccsén a Metaloplastika ellen. Az első játékrészben egy lerohanás után Blaz Blagotinsek és Vuko Borozan kezdte meg a gólgyártást, de szépen lassan mindenki kivette a részét az előny növeléséből, Pawel Paczkowski is góllal debütált új csapatában (a lengyel súlyos sérülést szenvedett a szezon előtt), így a szünetre 22-14-es állásnál mehettek a csapatok. A második játékrészben kicsit leadott az előnyéből a félgőzzel játszó bakonyi alakulat, a 49. percben öt gólra jött fel a Veselin Vukovics vezette, kétszeres BEK-győztes Szabács. A vége 36-29 lett, győzelmével a Veszprém nagy lépést tett a csoportgyőzelem felé.

Omar Yahía, Andreas Nilsson és Dragan Gajic 6-6, Gasper Marguc pedig 4 góllal zárt. A vendégeknél Milan Milics teljesítményéhez nem értek fel a többiek, a 21 éves szerb átlövő 7 gólig jutott.


2019. november 19. 20:35

Címkék: labdarúgás SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS