PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Bemutatkozhat a Veszprém új igazolása
Bemutatkozhat a Veszprém új igazolása

A Bajnokok Ligája résztvevő Bresztet legyőző szerb együttes ellen tehet egy nagy lépést a csoportgyőzelem felé a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a SEHA-Ligában.

Kedden 18.55-től SEHA-liga meccsen fogadja a Veszprém a Metalopastika Sabacs együttesét. A szerbek a "B"-jelű hatos ötödik helyét foglalják el jelenleg, két győzelem (Breszt, Szpartak Moszkva) mellett 4 vereséget jegyeznek. A magyar bajnok játéka bár még messze van a csúcsformától, az utóbbi időpben mintha kezdene kiegyenesedni. Igaz, a hagyományos értelemben vett nagycsapatok közül csak a Vardart sikerült két vállra fektetni a BL-ben, míg Kielcében mindössze egy gólos vereséget szenvedett. A legutóbbi 11 meccsükből 10-et megnyertek a bakonyiak, akik egy győzelem esetén karnyújtsányira kerülnének a csoportelsőségtől, ez a minimális elvárás a sorozatot illetően. A veszprémieknél először kap szerepet Pawel Paczkowski, aki Kielcéből érkezve egy plusz egy éves kölcsönszerződést írt alá a nyáron, de a szezon elején elszenvedett súlyos sérülés miatt ezidáig nem léphetett pályára.

A SEHA-liga tabelláit itt találod.

A mérkőzést élőben közvetítjük a Spíler1 TV-n.


2019. november 19. 12:19

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS