PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Szép volt fiúk!˝ - Egy percig sem forgott veszélyben a Veszprém győzelme
˝Szép volt fiúk!˝ - Egy percig sem forgott veszélyben a Veszprém győzelme

Ismét győzött a többségében fiatalokkal felálló magyar bajnok és továbbra is vezeti csoportját.

Különleges keddre készült a Veszprém, miután - nem szokványos módon - úgy hozta a sors, hogy egy este alatt két meccset is le kellett, hogy játszon. A SEHA-ligában az eddig szerényen teljesítő, orosz ezüstérmes Szpartak Moszkva volt az ellenfél, melyet az U21-eseknek Borut Mackovsekkel és Székely Mártonnal kiegészülve sikerült legyőznie Moszkvában az odavágón három góllal. Ezúttal Dejan Manaszkov, Vladimir Cupara és Mackvovsek segítette a fiatalokat a felnőtt keretből. 

A bakonyiak ezúttal esélyt sem adtak vendégeiknek 9. percben már 8-1 volt az állás, az észak-macedón szélső pedig már négynél járt ekkor. Az elmúlt időszakban formán kívül teljesítő Manaszkov kétségkívül élvezte, hogy vállára kellett vennie csapatát, végül 10 gólnál állt meg. Rajta kívül Hornyák Dánielt, továbbá a védekezésben és támadásban egyaránt hasznosan játszó - csakúgy, mint az orosz fővárosban - hat találatig jutó Mackovseket lehet kiemelni. A szünetre a hét gólos előny leolvadt négyre (17-13), de nem igazán volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat. Bár a 40. percben 23-21 is volt, tíz perccel később már - az addigi legnagyobb különbséggel - nyolccal vezetett a Veszprém. A végjátékban konzerválódott az 5-6 gólos hazai előny, a vége 37-32-es veszprémi siker lett. Teljesen megérdemelten zúgott a fiataloknak a "szép volt fiúk!" - rigmus.


2019. november 5. 18:20

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS