PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

A BL-blama után szinte az egész csapatát lecseréli a Veszprém
A BL-blama után szinte az egész csapatát lecseréli a Veszprém

Az U21-esekkel indul Moszkvába csatázni a bakonyi együttes.

Nem is lenne kérdés, hogy melyik csapat az esélyesebb a Szpartak Moszkva-TElekom Veszprém összecsapáson, csakhogy - bár a magyar bajnok két meccs után, hibátlan mérleggel vezeti a "B"-jelű hatost, orosz ellenfele pedig az Eurofarm Rabotnik és a Meshkov Breszt ellen is vereséget szenvedett - a veszprémiek hivatalos közösségi oldalán megjelent hír szerint az orosz fővárosba az U21-es csapat utazik,  kiegészülve Borut Mackovsekkel és Székely Mártonnal.

A Kiel elleni kiábrándító 37-31-es hazai BL-vereséget követően a bakonyiak szlovén átlövője ezúttal - annak ellenére, hogy jóval alacsonyabban jegyzett csapat ellen lépnek pályára - kemény és szoros meccset vár, míg a veszprémi utánpótlás vezetője, Gulyás Péter óriási lehetőségnek tartja, hogy a fiatalok a SEHA-ligában szerepelhetnek.

˝Nem igazán ismerem a Szpartakot, csak egy pár játékost, még a Vardaros időszakukból, így szerintem jó csapata van az oroszoknak. Nehéz lesz, hiszen az első csapatból, csak ketten leszünk Székely Mártonnal. Nem várost nézni megyünk Moszkvába, hanem nyerni szeretnénk. A legjobbunkat fogjuk adni, hogy győzzünk.˝ - nyilatkozta Mackovsek az orosz túra előtt. 

˝Felszabadult játékot várok a keddi találkozótól. Először játszanak a gyerekek SEHA-liga mérkőzést, ami egy hatalmas fejlődési lehetőség számukra. Azt várjuk, hogy mindent beleadjanak, és megmutassák, hogy szeretnének a kézilabdában valamit elérni. Nehéz a feladatunk, mivel az utazás miatt nem tudunk rendesen készülni belőlük, de mi edzők próbálunk a lehető legtöbbet átadni nekik. Bízom benne, hogy mindent megtesznek majd a pályán, és a legjobbat adják magukból, ami egy nagy eredményre is jó lehet. A Szpartak egy jó csapat, sok nagy névvel, akik korábban már bizonyítottak. Például játszott nálunk Aflitulin, vagy a volt Vardaros Dereven. Azt gondolom, hogy ez egy jó lehetőség a fiataloknak megmutatni, hogy igenis itt vannak, és számoljanak velük hosszútávon˝ - tette hozzá Gulyás.

A Szpartak-Moszkva-Telekom Veszprém találkozó közvetítésének részleteit itt találod.

A Veszprém SEHA-liga mérkőzéseit kizárólag a Spíler TV-n követheted élőben. 

Fotó: seha-liga.com

Forrás: //telekomveszprem.hu


2019. szeptember 24. 16:17

Címkék: férfi kézilabda kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS