PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nagy László: ˝Bármire képesek lehetnénk, ha ...˝
Nagy László: ˝Bármire képesek lehetnénk, ha ...˝

Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója úgy véli, nagyon nehéz megítélni a jelenlegi koronavírusos helyzetben, miként alakul majd az idény.

˝Azt gondolom, hogy van egy ígéretes csapatunk, ha a maximumot hoznánk ki a játékosainkból, akkor bármire képesek lehetnénk, de még alig kezdtük el a szezont. Meglátjuk, hogyan haladunk, meccsről meccsre, edzésről edzésre szeretnénk építkezni˝ – nyilatkozott az M1 aktuális csatornának csütörtökön a Bajnokok Ligája első fordulójában, Nantes-ban aratott 28–24-es győzelmet követően.

Emlékeztetett rá, hogy egyre nagyobb a fertőzöttség a kézilabdasportban is, maradnak el fordulók, mérkőzések, lesznek halasztások, és utalt arra, hogy a Pick Szeged már nem is tudja lejátszani csütörtökön (ma) a Paris Saint-Germain elleni összecsapását.

˝Egy biztos, úgy kell kialakítani ezt az egész versenynaptárt, hogy alkalmazkodni kell a Covid-helyzethez. A legfontosabb, és ezt nem győzöm hangsúlyozni, mindig a játékosok egészségi állapota. Úgyhogy minden orvosi javaslatot és előírást igyekszünk maximálisan betartani, és nemcsak igyekszünk, hanem be is tartunk˝ – emelte ki.

Kérdésre válaszolva külön is kitért rá, hogy nehéz helyzetbe kerül az a csapat, amelynél koronavírusos esetek vannak.

˝Egy biztos, ha kettő, négy, hat hétre kiesik egy vagy több játékos, ott valóban az egész versenyszezont, versenynaptárt át kell írni, illetve módosítani kell˝ – vélekedett.

A nantes-i BL-nyitányt illetően úgy fogalmazott, hogy a látottakkal nagyjából elégedett.

˝Nyilván érezhető volt, hogy nagyon sok idő kiesett BL-találkozó nélkül, lassabban rázódtunk vissza, és több olyan nem kikényszerített hiba volt, amitől el tudtunk volna tekinteni, de én mint volt játékos abszolút át tudom ezt érezni. Az első forduló a BL-ben általában ilyen kacifántosabb vagy nyögvenyelősebb szokott lenni. Viszont nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy abszolút magabiztos győzelmet arattunk˝ – mondta.

A veszprémiek jövő csütörtökön a horvát PPD Zagrebet fogadják a BL csoportkörének második fordulójában.

Forrás: MTI


2020. szeptember 17. 14:30

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS