PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lékai Máté a SEHA-liga fináléja után: Minden úgy alakult, ahogy terveztük
Lékai Máté a SEHA-liga fináléja után: Minden úgy alakult, ahogy terveztük

Lékai Máté, a Telekom Veszprém válogatott irányítója úgy véli, a férfi kézilabda SEHA-liga vasárnap esti döntőjében minden úgy alakult, ahogy a csapat eltervezte.

A regionális nemzetközi sorozat négyes döntőjének a horvátországi Zára (Zadar) adott otthont, ahol a veszprémiek harmadik SEHA-liga-diadalukat aratták 2015 és 2016 után.

˝Minden úgy alakult, ahogy terveztük˝ – nyilatkozott az M1 aktuális csatornának Lékai Máté. Hozzátette, már az első félidőben is vezethettek volna több góllal, de egy kicsit idegesek voltak és többször hibáztak, a második félidőben viszont már kijött a két csapat között jelenleg meglévő különbség.

˝Most nagyon boldogok vagyunk, ennél nem alakulhatott volna jobban ez a négyes döntő, hiszen a Veszprém minden sorozatban győzni akar.˝

A fináléban négygólos játékos megemlítette, hogy a mostani Vardar nem hasonlítható össze azzal, amelytől a Bajnokok Ligája 2019-es fináléjában kikaptak. Hozzátette, hogy bármikor elcserélné a SEHA-liga első helyet egy Bajnokok Ligája-diadallal.

Az együttes előtt álló időszak nehéz lesz Lékai szerint, nagyon sok mérkőzés vár rájuk az ősszel, ezért az a legfontosabb, hogy minden játékos egészséges maradjon, és a meccsek között legyen lehetőség a pihenésre.

˝Bízom benne, hogy a játékunk és a csapat erőnléte is fokozatosan javulni fog˝ – mondta Lékai.

Forrás: MTI
Fotó: seha-liga.com


2020. szeptember 7. 15:16

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS