PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Játék nélkül jutott be a SEHA Liga négyesdöntőjébe a Telekom Veszprém
Játék nélkül jutott be a SEHA Liga négyesdöntőjébe a Telekom Veszprém

A Telekom Veszprém bejutott a SEHA Liga négyes döntőjébe, miután a regionális szövetség úgy döntött, hogy nem kell lejátszania a Vojvodina elleni visszavágót.

A párharc első mérkőzését a Veszprém 31–26-ra megnyerte Újvidéken március 8-án. A visszavágóra egy héttel később került volna sor, de a világjárvány miatt elhalasztották, és augusztus 25-re tűzték ki. Az ellenfél múlt szombaton jelezte, hogy a szerbiai járványhelyzet és az utazási korlátozások miatt nem tud pályára lépni kedden Veszprémben.

A SEHA honlapja szerint 10–0-s gólkülönbséggel a Veszprém javára igazolták a visszavágót, a magyar együttes így kettős sikerrel lépett tovább.

A négyes döntőt a jövő héten rendezik a horvátországi Zárában (Zadar). A Veszprém ellenfele az elődöntőben a fehérorosz Meskov Breszt lesz pénteken 18 órától. A másik ágon a címvédő macedón Vardar Szkopje a horvát PPD Zagreb együttesével találkozik.

A helyosztókat vasárnap rendezik, a bronzmérkőzésre 18 órától, a döntőre pedig 20.30-tól kerül sor.

A Veszprém eddig háromszor szerepelt a SEHA-liga négyes döntőjében: 2015-ben és 2016-ban arany-, 2017-ben ezüstérmet nyert.

Forrás: MTI


2020. augusztus 30. 18:40

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS