PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Felejthetetlen meglepetéssel készültek a szurkolók a Veszprém legendájának
Felejthetetlen meglepetéssel készültek a szurkolók a Veszprém legendájának

˝Ez Veszprém!˝ – A koronavírus-járvány és a rossz idő sem tartotta vissza, nem akármilyen meglepetéssel készültek kedvencüknek.

Mint azt korábban írtuk, Mirsad Terzic 11 év után elhagyja a Telekom Veszprémet és egykori trénere, Xavi Sabaté kezei alatt, a Wisla Plockban folytatja pályafutását. A lengyelekkel két éves szerződést írt alá. A bakonyi szurkolókat - akik egy egyedi mezzel is készültek - a koronavírus-járvány és a rossz idő sem tartotta vissza, meglepetéssel készültek kedvencüknek. A megyeszékhely szívében, a Benedek-hegyen családja jelenlétében búcsúztatták  - ahogy a szurkolók hívják - 'Terzát', aki néhány nappal ezelőtt közösségi oldalán köszönte meg a veszprémi éveket. A harminchat esztendős, az évek során támadóból védekezőspecialistává avanzsáló játékos a királynék városában több, mint 600 gólt szerzett, kilencszer nyert bajnokságot, illetve Magyar Kupát, kétszer SEHA-ligát, míg a Bajnokok Ligája Final Fourában ötször is szerepelt, ebből háromszor döntőt játszott.

˝Eljött a nap, amikor köszönetet kell mondanom Veszprém csodálatos embereinek az itt eltöltött 11 évemért. Köszönöm a vezetőimnek és minden edzőmnek, akikkel együtt dolgozhattam, mindegyikőtöktől sokat tanultam, tisztelettel gondolok rátok,köszönet minden irodai barátomnak és orvosoknak, gyógytornásznak, masszőrnek! Köszönöm a barátaimnak az öltözőben a csodálatos pillanatokat és a közös harcokat, és külön köszönet a szurkolóknak a feltétel nélküli támogatásért ennyi éven át! Sajnálom, hogy a koronavírus okozta helyzet miatt nem tudok személyesen elbúcsúzni. Egy új kihívás áll előttem, de Veszprém mindig is a második otthonom lesz, így nem köszönök el, csak sok szeretettel minden jót kívánok!˝ - írta saját közösségi oldalán Terzic.

 


2020. május 30. 10:49

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS