PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Koronavírusos lett a Veszprém játékosa
Koronavírusos lett a Veszprém játékosa

A klub hivatalos közleményben tudatta a hírt.

Mint ismert, a Magyar Kézilabda Szövetség csütörtökön törölte a mostani szezont, így a Telekom Veszprém hivatalos tájékoztatása szerint, játékosai megkapták az engedélyt, hogy hazatérjenek családjukhoz. Ugyanakkor vannak, olyanok is, akik eddig még nem éltek a lehetőséggel - miután anyaországuk komoly adminisztratív feltételeket szab a belépéshez, illetve egy olyan játékos is, aki ezt nem teheti meg, miután pozitív koronavírus-tesztet produkált. 

˝Mielőtt a játékosok hazatértek kötelező koronavírus-szűrésen kellett résztvenniük, csak a negatív eredmény után hagyhatták el az országot. Sajnos egy játékosunk eredménye pozitív lett, őt tegnap délután a családjával együtt két hétre a saját házában karantén alá helyezték. A játékos és családja teljesen tünetmentes, jól érzik magukat. Ellátásukban a Veszprémben maradt játékostársak, valamint a Klub alkalmazottai segítenek. Az érintett sportoló kérését tiszteletben tartva, nevét nem hozzuk nyilvánosságra, ezúton is mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk neki˝ - írta a magyar bajnok közleményében.


2020. április 11. 12:20

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS