PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Távozik a Veszprém legendája, megvan hol folytatja
Távozik a Veszprém legendája, megvan hol folytatja

Nem lesz számára ismeretlen a közeg.

Mint azt korábban megírtuk, Mirsad Terzic 11 év után elhagyja Veszprémet, miután a két fél nem jutott egyezségre, és a korábban bakonyi klub által kínált utánpótlás-koordinátori pozíciót, a 36 éves bosnyák válogatott játékos visszautasította, mert úgy érzi van még benne annyi, hogy folytassa profi pályafutását.

Szerdán hivatalossá vált, hogy a balátlövő és védekezőspecialista a lengyel Orlen Wisla Plock csapatában folytatja pályafutását. A kék-fehéreknél nem lesz számára teljesen ismeretlen a környezet: Renato Sulic és Szita Zoltán is a csapatot erősíti, míg a magyar rekordbajnok korábbi edzője, Xavier Sabaté felel a szakmai munka irányításáért.

Terzic 2009-ben a szlovén Celjétől érkezett a királynék városába, ahol több, mint 600 gólt szerzett, kilencszer nyert bajnokságot, illetve Magyar Kupát, kétszer SEHA-ligát, míg a Bajnokok Ligája Final Fourában ötször is szerepelt, háromszor pedig döntőt játszott.


2020. március 18. 10:47

Címkék: kézilabda SEHA Liga


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS