PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Kihívója akadt Messinek

Elképesztő, amit az argentin művel. 

Ha a jelenkor argentin futballja szóba kerül, vélhetően mindenkinek Lionel Messi neve ugrik be először, teljesen érthető módon. A Barcelona sztárja 2019-ben már a hatodik Aranylabdáját szerezte, de emellett persze még számos trófea és elismerés büszke tulajdonosa. 

Van azonban egy másik argentin kiválóság, aki ugyan már korábban is lenyűgözte a legnevesebb szakértőket, ám az utóbbi időben még inkább vezérré vált csapatában. Sergio Agüero ugyanis már számtalanszor hátán cipelte a Manchester Cityt, napjaink egyik, ha nem a legjobb befejezőcsatára. Háromszázhatvan manchesteri mezben történő fellépésén összesen 251 gólt számlál, de kiosztott 72 gólpasszt is. A hétvégén pedig szintén remekelt, a Crystal Palace ellen öt perc leforgása alatt fordította meg a találkozót, ám a dolog szépséghibája, hogy végül csak egy pontot szerzett együttese. 

A videóra kattintva megtekintheted Agüero legemlékezetesebb hétvégi megmozdulásait, hiszen őt választották meg a huszonharmadik forduló legjobbjának.


2020. január 20. 11:08

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS