PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

˝Nem lehetetlen˝ – Megvan Pogba helyettese

Mennyivel egyszerűbb megoldás volt ez így.

Új irányítót kapott a Manchester United. Nem, nem a Sporting játékosát Bruno Fernandest igazolták le a Vörös Ördögök, hanem Juan Mata játszik ismét ihletett formában. A 31 éves támadó középpályás az elmúlt időszakban - bár 2021 nyaráig meghosszabbította szerződését - peremembere lett szépen lassan a manchesterieknek. A meccsek negyedén volt csak kezdő a Premier League-ben, összességben pedig a lehetséges pályán töltött percek mindössze negyedén volt a pályán. A legutóbbi, Norwich City elleni bajnokin két asszsisztal vetette észre magát, a Wolves elleni FA-kupa összecsapáson pedig az ő gólja kellett csapata továbbjutásához.

Ez nézőink és Baumstark Tiborék figyelmét sem kerülte el.

Paul Pogbát már sokan látnák az Old Traffordtól távol (holott sérülés miatt mindössze hét bajnokin lépett pályára az idén) hosszászólóinkat pedig értelemszerűen megihlette Mata teljesítménye: "Ha elveszünk egy betűt Pogba nevéből és egyet megváltoztatunk, a végeredmény Mata. Nem lehetetlen! Egész jól osztja a labdákat a spanyol, jó lenne, ha eredménye is lenne." - írta szellemes hozzászólónk, Kovács Anna. Mennyivel egyszerűbb így nélkülözni a franciát. 


2020. január 17. 10:48

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok