PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Mourinho egyetért a szurkolókkal
Mourinho egyetért a szurkolókkal

Hasonlóan látja a problémákat, mint olvasóink.

Nézőinket és olvasóinkat arra kértünk a hétvége előtt, hogy adják le voksukat a klasszikus értelemben vett TOP6 csapatainak helyzetéről. Kérdésünk úgy szólt: Te hol látod a legnagyobb lyukakat, vagy azokat a posztokat a keretben, ahol erősíteni kellene?

A TOP6 csapatai közül az idényben elsőként edzőt váltó Tottenham Hotspur esetében három válaszlehetőség közül lehetett választani:

- Kane sérült és gyenge is idén, ideje csatárt szerezni
- Olyan a védelem, mint egy szita … lyukacsos
- Mourinhónak kellene még védekező középpályás 

A számok nem hazudnak, így a szavazatok arányából kiderült, hogy a legnagyobb egyet nem értés a londoniaknál alakult ki olvasóink körében. Szép számmal érkeztek voksok, a többség szerint (42 százalék) csatár poszton kellene erősítenie José Mourinhónak, aminek elsősorban Harry Kane gyengébb formája és sérülése ad okot.

Erre már a télen sor kerülhet, hiszen a portugál a Sky Sport információi szerint egykori NB1-es csatárral erősítené meg csapata keretét. 

A londoniak védelmének megerősítése is nagy hányadát tette ki a szavazatoknak (35 százalék), úgy tűnik szavazóink szerint kezd eljárni az idő a Jan Vertonghen, Toby Alderweireld duó felett, de minden bizonnyal Kieran Trippier elengedése sem bizonyult túlságosan jó ötletnek. És van egy kis hányada, közel a voksolók negyede (23%), aki egy sorral feljebb látja a gondok forrását. 

A Tottenham szombaton a Watford otthonába látogat. A Spíler1 TV-n élőben közvetítjük a találkozót.


2020. január 16. 12:06

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS