PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kiderült, mi a londoniak gyengepontja
Kiderült, mi a londoniak gyengepontja

Vajon Mikel Arteta is tisztában van vele?

Nézőinket és olvasóinkat arra kértünk a hétvége előtt, hogy adják le voksukat a klasszikus értelemben vett TOP6 csapatainak helyzetéről. Kérdésünk úgy szólt: Te hol látod a legnagyobb lyukakat, vagy azokat a posztokat a keretben, ahol erősíteni kellene?

Nos, a most futó idényben formán kívül játszó Arsenal esetében három válaszlehetőség közül lehetett választani:
- Nincs is egészséges védőjük 
- Elég vékony a középpálya 
- Aubameyang mellé kellene egy jó támadó 

A közel 500 beérkezett szavazat több mint fele az első válaszlehetőségre jött, vagyis nézőink/olvasóink szerint a probléma forrása mindenekelőtt a védelemben keresendő. Tény, hogy a londoniak nem igazán remekelnek hátul, hiszen huszonkét mérkőzésen már 31 gólt kaptak, ráadásul ennek nagyobb részét (17) hazai pályán. A TOP6-ot figyelembe véve ez a legrosszabb mutató. Ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy Hector Bellerin, Calum Chambers és Kieran Tierney is hosszú idő óta sérüléssel küszködik. 

A voksolók 33 százaléka úgy vélekedett, hogy a középpálya szorul erősítésre, míg 15 százalék azt mondja, Pierre-Emerick Aubameyang kevés elől, és Alexandre Lacazették mellé elférne egy klasszis támadó. Egy biztos, amennyiben az Arsenal még szeretne elérni bármit ebben a szezonban, akkor nem sokat hibázhat a továbbiakban.


2020. január 14. 13:43

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS