PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hiába van óriási tehetsége a Chelsea-nek, a ˝legnagyobb˝ szakértők szerint kevés
Hiába van óriási tehetsége a Chelsea-nek, a ˝legnagyobb˝ szakértők szerint kevés

Ugyanakkor a védelem is erősítésre szorul. 

Nézőinket és olvasóinkat arra kértünk a hétvége előtt, hogy adják le voksukat a klasszikus értelemben vett TOP6 csapatainak helyzetéről. Kérdésünk úgy szólt: Te hol látod a legnagyobb lyukakat, vagy azokat a posztokat a keretben, ahol erősíteni kellene?

Nos, a Frank Lampard vezette Chelsea esetében három válaszlehetőség közül lehetett választani:
- A védelem közepén elférne egy klasszis 
- Abraham nem lesz elég, kell egy csatár 
- Alonso, Emerson? Igazoljanak már igazi balhátvédet! 

Ha lehet így fogalmazni, a futball „legnagyobb" szakértői, maguk a szurkolók és a sportág kedvelői 47 százalékban úgy vélekedtek, hogy elsősorban a védelem közepe szorul erősítésre. Ha a statisztikát megnézzük, teljesen érthető a döntésük, hiszen a riválisok közül csak a Manchester United és az Arsenal kapott több gólt, és a mérkőzések során láthattuk, döcög a gépezet a hátvédsorban. 

A közel 500 szavazó másik fele (40 százalék) úgy érzi, a londoniak üdvöskéje, Tammy Abraham nem bírja egyedül cipelni a terhet, és Frank Lampardnak kéne egy másik alternatíva a támadósorban. Igaz, a kispadon ott van Mitchy Batshuayi és Olivier Giroud, bár a francia világbajnok támadó vélhetően az Interhez szerződik. Abraham egyébként a most futó idényben huszonkilenc tétmeccsen lépett pályára, amelyeken tizenöt gólt szerzett, kettőt a Bajnokok Ligájában és tizenhármat a bajnokságban. 

A nézők, olvasók mindössze tizenhárom százaléka döntött úgy, hogy a balhátvéd pozíció a legkritikusabb a Kékeknél, ám a hírek szerint a vezetőség oda is tervez igazolni.


2020. január 14. 9:25

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS