PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Több helyen is foltozni kell a bajnokot
Több helyen is foltozni kell a bajnokot

Válaszút előtt a vezetőség. 

Nézőinket és olvasóinkat arra kértünk a hétvége előtt, hogy adják le voksukat a klasszikus értelemben vett TOP6 csapatainak helyzetéről. Kérdésünk úgy szólt: Te hol látod a legnagyobb lyukakat, vagy azokat a posztokat a keretben, ahol erősíteni kellene?

A jelenleg tetemes hátrányban lévő, regnáló bajnok esetében három válaszlehetőség közül lehetett választani:

- A védelem nagyon gyenge 
- Nincsen igazán jó balhátvéd 
- Védekező-középpályásra van szükség

Az elmúlt szezonban csak huszonháromszor kapitáló védelem (csak a Liverpool kapott eggyel kevesebb gólt) az idén közel sem brillírozik, már most többször mattolták (25), mint legutóbb összesen (23). Aminek persze az egyik legfőbb oka, hogy a John Stones, Aymeric Laporte-duó hosszantartó sorozatos sérülésekkel küzd vagy küzdött a szezonban. Nem véletlen, hogy ez a szavazás végeredményében is kikristályosodott. A voksolók hatvan százaléka szerint a manchesteriek védelme nagyon gyenge, így ott erősítenék a keretet, ugyanakkor a kényszerű okokból hátsó sorba visszavezényelt Fernandinho nélkül pontosan a középpálya szenved hiányt, bár ez az opció csak tizenkilenc százalékot kapott. Alig kevesebbet, mint a bal hátvéd pozíció, ahol Benjamin Mendy rapszodikus teljesítménye, továbbá Olekszandr Zincsenko sérülései és megbízhatatlansága a szavazók huszonegy százalékát sarkallta válaszadásra.

A megosztottság alapján arra következtethetünk, hogy akár több poszton is szükség lenne erősítésre Manchesterben, a forrásokat tekintve ezzel korábban nem volt probléma. 


2020. január 14. 9:25

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS