PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Meglepő név áll a védők listájának élén

Ez még szakértőnket is meglepte.

Pénteki Britannia-magazinunkban ezúttal a téli átigazolási szezon került főszerepbe. Korábban már beszámoltunk róla, hogy szakértőink mely játékosokkal erősítenék meg a TOP6 csapatait, nos ebből a listából emeltük ki a Bournemouth 24 éves védőjét, Nathan Akét. 

A holland futballista a Chelsea-ben kezdte meg profi pályafutását, ám 2012 és 2017 között mindössze tizenhét mérkőzésen lépett pályára. Ez idő alatt szerepelt kölcsönben a Readingben, a Watfordban és a Bournemouth-ban is, utóbbi pedig 2017-ben le is igazolta.

Londonban bizonyára kevesen gondolták, hogy ilyen remek játékossá növi ki magát, nem is csoda, hogy a piaci értéke felkúszott 35 millió euróra. A hírek szerint Frank Lampard elgondolkodott a visszavásárlásán, és a dolgát könnyíti, hogy a klubnak erre opciós joga van. Kérdés, hogy vajon ő-e a megfelelő ember a Kékek problémáinak orvoslására. Szakértőink megmondják, nincs más dolog, mint a videóra kattintani.


2020. január 12. 14:54

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS