PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Mo Szaláh jelentheti a különbséget, mínuszról indít a United

Mohamed Szaláh lehet a Liverpool sikerkovácsa a hétvégén, ugyanis kedvenc ellenfele ellen lép pályára. A Manchester United ugyanakkor mondhatni a mínuszról indít a Manchester City ellen, hiszen a gárda a legutóbbi 12 idegenbeli mérkőzésén egyaránt kapott gólt. Nagy izgalmak várhatók a Premier League tizenhatodik játékhetén.

A videóra kattintva megtekintheted, milyen összecsapások várnak ránk a tizenhatodik fordulóban.

Bournemouth–Liverpool, szombat, 16.00

Mohamed Szaláh több gólt szerzett a Premier League-ben a Bournemouth csapata ellen, mint bármely más ellenfél ellen. Ráadásul a két együttes legutóbbi, Vitality Stadiumban vívott összecsapásán mesterhármast ért el.

Tottenham–Burnley, szombat, 16.00

A Tottenham csatára, Harry Kane öt gólt jegyez a legutóbbi hét, Burnley ellen vívott Premier League-mérkőzésén. Ebből négyet a legutóbbi három összecsapáson szerzett.

Manchester City–Manchester United, szombat, 18.30

A Manchester United csapata a legutóbbi tizenkét idegenbeli mérkőzésén egyaránt gólt kapott, egyiket sem tudta „clean sheet"-tel zárni. Ez a legrosszabb mérlege az 1985/86-os szezon óta, amikor is tizenötnél állt meg ez a borzasztó sorozat.

Norwich City–Sheffield United, vasárnap, 15.00

A Sheffield United az első olyan frissen feljutott csapat a Blackburn 1992/93-as szezonja óta, amely nem kapott ki az idény első hét idegenbeli bajnoki mérkőzésén. A Sheffield egy győzelemmel és hat döntetlennel abszolválta ezt az időszakot. 

West Ham–Arsenal, hétfő, 21.00, ÉLŐ, Spíler1 TV

A legutóbbi 40 idegenbeli mérkőzésükből egyet sem tudtak megnyerni az Ágyúsok, amikor a félidőben vesztésre álltak (10 döntetlen, 30 vereség). Legutóbb 2011 októberében sikerült így diadalmaskodiuk, akkor a Chelsea csapatát verték meg 5–3-ra.

A tizenötödik forduló további mérkőzései: Everton–Chelsea, szombat, 13.30, ÉLŐ, Spíler1 TV; Watford–Crystal Palace, szombat, 16.00; Aston Villa–Leicester City, vasárnap, 15.00; Newcastle United–Southampton, vasárnap, 15.00; Brighton–Wolverhampton, vasárnap, 17.30, ÉLŐ, Spíler1 TV.


2019. december 6. 23:24

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS