PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Kiszoríthatja a kezdőből a világbajnok kapust az argentin

Paulo Gazzaniga teljesítményét látva vélhetően senki sem lenne meglepődve, ha José Mourinho bizalmat szavazna neki, és padra ültetné a Tottenham hivatalosan első számú kapusát, Hugo Llorist. 

Noha nem volt sok idejük pihenni az előző hétvége után a Premier League játékosainak, remek egyéni villanásokat láthattunk a hétközi, tizenötödik fordulóban. A legszebb gólokat már megmutattuk, most jöjjenek a legnagyobb védések, amelyek szintén szemkápráztatóak voltak. 

Nehéz is kiválasztani egyet, amelyet a képzeletbeli dobogó legfelső fokára rakunk, így ne is kíséreljük ezt meg, inkább élvezzük a látványt. Tim Krulnál ezúttal is megmutatkozott a rutin, Rui Patrício pedig ismét bebizonyította, hogy főszereplője a Wolverhampton nagy menetelésének. De, hogy védte ki Marcus Rashford bombáját Paulo Gazzaniga? Mindezt látva, nem lenne meglepetés, ha hosszútávon is ő lenne az első számú választottja José Mourinhónak, és nem csak a francia világbajnok Hugo Lloris hiányában kapna szerepet. És, akkor még nem beszéltünk a többiekről. A videóra kattintva megtekintheted az elképesztő jeleneteket!

A Spíler TV hétvégi Premier League-közvetítései:

PremierLeaguelineup16.jpg


2019. december 7. 9:39

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS