PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Szakértőnk kimondta a fájó igazságot a magyar foci helyzetéről
Szakértőnk kimondta a fájó igazságot a magyar foci helyzetéről

Ha valaki, akkor ő tökéletesen ismeri a rendszert kívülről-belülről.

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ás vereséget szenvedett Wales-ben Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen, ezzel végérvényesen eldőlt, hogy egyenes ágon biztosan nem lesz ott a 2020-as kontinesviadalon és negyedikként zár a csoportban Horvátország, Wales és Szlovákia mögött. A válogatott teljesítménye, az ezt övező csalódottság és az ebből származó elégedetlenkedés mellett természetesen nem tudott elmenni szó nélkül egykori válogatott labdarúgónk és állandó Bajnokok Ligája-, illetve Premier League-szakértőnk, Hrutka János sem. A mérkőzés utáni kommenteket olvasva, a Ferencváros legendájának a Hiperkarma Felejtő című slágere jutott az eszébe, végkövetkeztetésként pedig szerinte az ég világon semmi meglepő nem történt a realitásonon kívül. 

"Pedig mi is történt valójában? Semmi, csak egyszerűen nem tudjuk reálisan kezelni, értékelni helyzetünket, képtelenek vagyunk most már évtizedek óta szembenézni azokkal a problémákkal, mellyel labdarúgásunk küzd. Öntjük bele a százmilliárdokat és nem vesszük észre, hogy ezek szakszerűtlen felhasználása most már abszolút kontraproduktív." - írta szakértőnk a hivatalos oldalán.

A Sheffield United-Manchester United mérkőzésen a Spíler1 TV-n is hallhatod Hrutka János véleményét.


2019. november 20. 16:17

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS