PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lampard történelmet írt, csapata átment az érettségin

Rácáfoltak a kritikusokra.

Ahogy minden héten, úgy most is közzétette a Premier League a hétvége momentumát, amely ezúttal a Chelsea 2–1-es Watford elleni sikere. A londoniak ezzel beállították az eddigi klubrekordot, zsinórban hetedik idegenbeli győzelmüket aratták. Kétségtelen, Frank Lampard nagyon megtalálta a kémiát (csikó)csapatával, a nyitófordulóbeli 4–0-ás Manchester United elleni vereség után többen is éles kritikai hangnemet ütöttek meg, ez azonban már a múlté (sőt igencsak különböző utat járt be a két menedzser együttesével), a londoniakat jelenleg csak a két gigász Liverpool és Manchester City, illetve a Leicester City előzi meg a tabellán.

Akadt a 11. fordulóból egy hasonló kaliberű, de közel sem ilyen vidám mozzanat: André Gomes súlyos sérülést szenvedett, a 26 éves középpályás már át is esett a műtéten, amely az Everton tájékoztatása szerint jól sikerült, egyelőre annyit tudni, hogy ebben az idényben biztosan harcképtelen marad a portugál játékos.


2019. november 6. 9:20

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS