PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A Premier League kifejezte véleményét a United-Pool gól előtti szituációjáról

Rövid, tömör választ adott a liga.

A Premier League minden forduló után kiad egy toplistát a legszebb gólokkal. Így van ez most a kilencedik esetében is, ahol az Everton játékosai dominálják az összeállítást. Bernard Puskás Ferencet idézte, Gylffi Sigurdsson pedig félelmetesen nagy gólt akasztott a léc alá, esélyt sem adva Roberto Jiméneznek. Rajtuk kívül David Silva, Marcos Alonso és Marcus Rashford is nagyszerű találatot szerzett, igen ám, de a hétvége talán - nem véletlenül - legnagyobb port kavart összecsapása a Manchester United-Liverpool volt. A szakma és a közvélemény jelentős része szerint Rashford találatát szabálytalanság előzte meg. A játékvezető, Martin Atkinson tetézve az indulatokat, visszanézte az esetet, az ítéletet azonban nem vonta vissza, a két csapat pedig végül 1-1-re végzett egymással, Jürgen Klopp csapata pedig először hullajtott pontokat és a City 18-as győzelmi sorozatát sem tudta beállítani.

A Premier League, ha nem is adott ki hivatalos közleményt, azzal, hogy Rashford gólját a legszebbek közé tette, valószínűleg az esettel kapcsolatban az "az a gól, amit megad a játékvezető" - elvet alkalmazta.

A videóra kattintva visszanézheted a forduló legszebb góljait. 


2019. október 22. 13:39

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS