PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hiába Solskjaer az edzője, Mourinhót dicsőíti
Hiába Solskjaer az edzője, Mourinhót dicsőíti

A Manchester United játékosa és egykori edzője között életreszóló kötelék alakult ki.

Scott McTominay "nem felejtette el honnan jött". A skót középpályást José Mourinho 2017-ben egy Arsenal elleni Premier League-meccsen dobta mélyvízbe, akit utána számos pozícióban, szerepkörben kipróbált. A manchesteriek saját nevelésű játékosa Ole Gunnar Solskjaer alatt is megragadt a kezdőben, mind a nyolc meccsen pályára lépett, sőt egy gólt és egy asszisztot jegyez. 

"José nagyon különleges számomra. Kapcsolatban maradtunk. Mindig is különleges helyet fog elfoglalni én és a családom szívében is. Ő volt az, aki betett a csapatba, ő volt az, aki hitt és bízott bennem. Óriási köszönettel tartozom neki, mert ha nem lett volna, nem ott tartok, ahol most." - tette hozzá McTominay a Sky Sports News-nak adott nyilatkozatában.

Bár Mourinho távozott, McTominay pedig maradt, továbbra is tartja a kapcsolatot egykori edzőjével, aki korábban szinte csak szuperlatívuszokban beszélt róla, sőt látszólag van egyfajta különleges kötelék is kettejük közt: Valljuk meg, a portugál nem sok embernek mondta pályafutása során, hogy "örökre a fia marad". 


2019. október 15. 15:59

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS