PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

„Cicaharc" a közösségi médiában – egymásnak ugrott a két futballistafeleség
„Cicaharc

Érdekes botrány alakult ki Wayne Rooney és Jamie Vardy feleségei között. Coleen Rooney állítása szerint a Leicester City futballistájának párja privát fotókat szivárogtatott ki a brit The Sun bulvárportálnak.

Bizarr botránytól zeng a brit média, ugyanis az Egyesült Királyság és Írország második legnagyobb tabloid formátumú napilapja, a The Sun olyan képeket közölt az angol labdarúgó-válogatott és a Manchester United legendás csatárának, Wayne Rooney-nak feleségéről, amelyek kizárólag a privát Instagram-oldalának történeteiben voltak elérhetőek. Itt vetődött fel a kérdés: hogyan került az újsághoz mindez?

Coleen Rooney nem hagyta annyiban a dolgot, magánnyomozásba kezdett: hosszú időn keresztül egy ember kivételével mindenki számára láthatatlanná tette az Instagram-sztorijait, sorozatosan kizárva bizonyos személyeket, így eljutva végül a tettesig: Rebekah Vardyig, Jamie Vardy feleségéig. Leleplezésének hangot is adott a Twitteren, amiből kitört a botrány.

Rebehah azonban tagadta a vádakat, és magyarázatként azzal szolgált: valaki biztosan feltörte a fiókját, hogy elkövesse ezeket a „szörnyűségeket". Továbbá azt is leírta, hogy nem érti, miért nem kereste meg személyesen a problémával őt Rooney neje, miért kellett egyből a közösségi médiában gyanúsítgatni. A vihar azóta sem csendesedett, sokadik felvonását éli a „cicaharc".


2019. október 11. 9:46

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS