PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Óriási lépésre készül a Manchester United
Óriási lépésre készül a Manchester United

David de Gea közel áll ahhoz, hogy aláírja új szerződését az Old Traffordon.

A világklasszis spanyol kapusnak jövő nyáron jár le a szerződése jelenlegi csapatával, a Manchester Uniteddel, így a pletykák jelentős része arról szólt az utóbbi időben, hogy az elmúlt hat szezonból négyben a klub legjbbjának válaszott játékos nem újítja meg szerződését és ingyen távozhat Manchesterből. A Guardian információi szerint azonban a 28 éves hálóőr szívesen maradna a Vörös Ördögöknél, ahol része Ole Gunnar Solskjaer hosszú távú terveinek és ennek megfelelően új kontraktust köthet a klubbal. Amennyiben létrejön az egyezség, a kapus 290.000 fontot kereshet hetente a Unitednél, pontosan ugyanannyit, amennyit Paul Pogba is hazavisz az Old Traffordról, míg kivásárlási ára 80 millió fontra emelkedhet.

14443.jpg

Decemberben Solskjaer kijelentette, hogy a kulcsjátékosok - így Pogba, De Gea és Antony Martial - megtartása prioritás kell, hogy legyen és a vezetőségnek minél előbb megoldást kell találnia, hogy az említett játékosok meghosszabbítsák lejáró szerződésüket. Martial januárban ezt már megtette, De Gea pedig jó eséllyel szintén hasonlóan dönt, kérdés, Pogba hogyan határoz a jövőjéről.

De Gea 2011 nyarán csatlakozott a Unitedhez, amelynek színeiben ez idáig 366 alkalommal őrizte a kaput, ebből 129 meccsen gólt sem kapott.


2019. szeptember 10. 10:13

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS