PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Megkezdődött a bosszúhadjárat az Arsenalba távozó Chelsea-sztár ellen
Megkezdődött a bosszúhadjárat az Arsenalba távozó Chelsea-sztár ellen

Mint az már jól ismert, a Chelsea hátvédje, David Luiz az átigazolási időszak végén áttette székhelyét London egy másik részébe, és immáron a rivális Arsenal játékosa.

Egyes hírportálok arról számolnak be, Luiz viszonya a nemrég kinevezett Frank Lamparddal hűvösnek mondható – még annak ellenére is, hogy együtt nyertek Bajnokok Ligáját –, miután nemrég az egyik felkészülési mérkőzésen nézeteltérésük támadt, az angol szakember pedig megmondta a brazilnak, nem számít rá kezdőjátékosként az előttünk álló idényben – a védő így inkább távozna.

Természetesen az, hogy egy rivális klubhoz igazolt, ráadásul Londonon belül, sok Chelsea szurkoló zsebében kinyitotta a bicskát, akik el is kezdték a bosszúhadjáratot egykori kedvencük ellen. A brazil ugyanis éttermet üzemeltet Londonban, a szurkolók pedig elkezdtek egyre rosszabb értékeléseket írni a Babbo nevű étteremhez a TripAdvisoron és a Google-ön keresztül. A legtöbben azzal poénkodtak, hogy hosszú, göndör hajszálat találtak az ételükben, ám olyan is volt, aki azt írta, Európa-liga szintű az étterem – utalva ezzel a legutóbbi kiírás két döntősére, a Chelsea-re és az Arsenalra.


2019. augusztus 9. 8:36

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS