PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Kanté visszatért a Chelsea edzőközpontjába
Kanté visszatért a Chelsea edzőközpontjába

A francia középpályás visszautazott Angliába, hogy folytassa a rehabilitációját. A Kékek hetese az előző idény végén sérült meg, és még mindig térdproblémákkal küzd.

N'Golo Kanté májusban szenvedett sérülést a Watford elleni 2–0-ra megnyert angol bajnoki mérkőzésen, így nem volt részese Frank Lampard és csapata felkészülésének. A francia világbajnok vélhetően az intenzív terhelés miatt kényszerült pihenőre, ezt a londoniak korábbi trénere, Maurizio Sarri is megerősítette, aki elmondta: pihentetnie kellett volna a középpályást. Nos, Kanté a napokban visszatért Angliába, hogy folytassa a rehabilitációját. A csapat természetesen bizakodik, hogy minél előbb újra a pályán láthatja a 28 éves középpályást.

Frank Lampard vezetőedző természetesen kulcsemberként számol a franciával, és szüksége is van rá, hiszen – való igaz, tétnélküli találkozó volt – az együttes szombaton 1–0-ra kikapott a japán Kawasakitól. Az angol tréner mégis optimista, és úgy érzi, annak ellenére, hogy nem igazolhatott a klub a nyáron, erős kerettel vág neki az új szezonnak.

˝Úgy gondolom, a találkozó mindenki hasznára vált, az itt tapasztalható magas páratartalom jobb felkészítést nyújt a csapatnak. Láttam jó egyéni megoldásokat, és azt látom, hogy jó formában vannak a srácok. Nyilvánvalóan vannak még dolgok, amiken csiszolni kell, de a hátralévő időt arra fogjuk felhasználni, hogy minden apró kis részlet a helyére kerüljön˝– nyilatkozta Lampard szombaton.

A Chelsea legközelebb a Barcelona ellen lép pályára a Saitama Stadiumban kedden.


2019. július 21. 12:51

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS