PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Manchesteri legenda akadályozza Solskjaer elképzeléseit
Manchesteri legenda akadályozza Solskjaer elképzeléseit

Steve Bruce kulcsszerepet szán az angol rekordbajnok egyik átigazolási célpontjának, Sean Longstaffnak.

A Sky Sports News értesülései szerint a Newcastle United frissen kinevezett vezetőedzője, Steve Bruce az elkövetkező napokban ül le Sean Longstaffel, hogy közölje vele: meghatározó szerepet szán neki a következő szezonban. A szakember csatlakozott a jelenleg Ázsiában tartózkodó kerethez, vélhetően megpróbálja maradásra bírni a játékost, akire nagy szüksége is van az amúgy sem túl jó erőkből álló Szarkáknak. 

Ole Gunnar Solskjaert lenyűgözte a középpályás elmúlt szezonbeli teljesítménye és szeretné leigazolni, az álláspontok azonban nagyon távol vannak jelenleg egymástól: A Newcastle 50 milliót szeretne a mindössze 11 bajnokin pályára lépő játékosáért, a United ennek valamivel kevesebb, mint felét kínálná érte. 

A térdsérülés miatt március óta harcképtelen Longstaff hajlandó lenne a környezetváltásra, ugyanakkor ehhez nem ragaszkodik, kizárólag akkor költözne, ha a két klub előnyös megállapodást köt egymással, Bruce-szal - aki bő 10 év alatt 414 találkozón lépett pályára a Manchester Unitedben - pedig alig várja  közös munkát.


2019. július 18. 15:35

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS