PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Conte nem mond le manchesteri célpontjáról
Conte nem mond le manchesteri célpontjáról

Mauro Icardi vélhető távozása miatt nagy szükség lenne egy gólerős támadóra Milánóban.

Mint azt korábban írtuk, az Internazionale komoly erőfeszítéseket tesz elsőszámú nyári célpontja, Romelu Lukaku megszerzése érdekében. A belga támadóért a United több, mint 79 millió fontot szeretne kapni (ennyit fizetett 2017-ben az Evertonnak).

Antonio Conte így sem mondott le a 26 éves csatárról, akiért az olaszok most 60 millió fontot kínálnak további bónuszokkal együtt a Vörös Ördögöknek.

Az új szerződési ajánlat értelmében a Nerazzurri a korábbi két évig történő kölcsönvétel helyett megvenné a Unitedben idén 32 bajnokin 12 gólt szerző csatárt. Milánóban azt remélik, hogy a különböző bónuszokkal közelebb kerül a két klub álláspontja. Az összeget részletben fizetnék ki, előbb 9 majd 27-27 millió fontot utalnának át az angolok számlájára a következő években.

Érdekes ajánlat az Internazionale részéről, hiszen az összeg nem éri el az angolok által korábban meghatározott szintet.

Lukaku szerződése 2022 nyaráig érvényes, de a manchesterieknek egy év opciós joguk van a hosszabbításra.


2019. július 16. 10:40

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS