PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Guardiola meggátolta egykori csapatát céljai elérésében
Guardiola meggátolta egykori csapatát céljai elérésében

A német Sky értesülései szerint a Bayern München elfogadta, hogy nyáron biztosan nem sikerül szerződtetniük a Manchester City játékosát, Leroy Sanét.

A Bayernnél már korábban sem rejtették véka alá, hogy elsőszámú átigazolási célpontjuk a 23 éves német szélső. A münchenieket a megközelítőleg 100 millió font körüli vételár sem riasztaná el, de a City nem kíván önszántából megválni az idei szezonban 31 bajnokin 11 gólig és 10 asszisztig jutó támadótól, tehát személyesen Sanénak kellene kérnie távozását - ez azonban nem történt meg - sőt a hírek szerint elégedett jelenlegi helyzetével és a jövőjét is Angliában képzeli el. Emellett a hétfőn Ázsiába, felkészülési túrára utazó keretnek is tagja, a manchesteriek pedig biztosak benne, hogy megtartják játékosukat.

A német bajnok figyelme így a Chelsea 18 éves tehetségére, Callum Hudson-Odoira, vagy a jelenleg Kínában a Dalian Yifangban futballozó Arsenal-célpontra, Yannick Carrascóra irányulhat.

A Premier League Asia Trophy küzdelmeit kizárólag a Spíler TV-n követheted élőben. A közvetítés részleteiről itt tudhatsz meg többet.


2019. július 15. 14:30

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS