PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lampard nem tart igényt Sterlingre
Lampard nem tart igényt Sterlingre

A Chelsea frissen kinevezett vezetőedzője nem volt elégedett csapata teljesítményével.

Ahogyan azt előre sejteni lehetett, nem lesz könnyű dolga Frank Lampardnak ebben a szezonban. A londoniakat kizárták az átigazolásokból és kulcsemberük, Eden Hazard is távozott a klub kötelékeiből (Maurizo Sarri helyét pedig egy ezen a szinten tapasztalatlan vezetőedző vette át). Az ír Bohemians legyőzése azonban így is papírforma kellett volna hogy legyen, ugyanakkor a felek végül 1-1-re végeztek egymás ellen.

Természetesen messzemenő következtetést nem szabad levonni Lampard első meccséből, hiszen több fiatal is szerepet kapott a találkozón. Dujon Sterling, Lewis Baker, Izzy Brown, Lucas Piazon, Trevoh Chalobah, Ike Ugbo, Conor Gallagher és Marc Guehi vissza is térnek Dublinból Cobhambe, a Chelsea nélkülük folytatja tovább a felkészülést. Közülük hatan már ebben a szezonban is kölcsönben futballoztak kisebb-nagyobb sikerrel.

Sterling, Chalobah, Ugbo, Gallagher és Guehi is az angol U20-as válogatott tagjai, Lampardtól pedig többek közt azt is várják, hogy a fiatalokat jobban beépítse, mint elődei. Az átigazolási tilalom ellenére most azonban még nem szerepelnek a fiatal szakember tervei között.


2019. július 13. 11:14

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS