PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Klopp: Ez nem a mi átigazolási szezonunk lesz
Klopp: Ez nem a mi átigazolási szezonunk lesz

A Liverpool szakvezetője, Jürgen Klopp nem titkolja: a mostani nyár nem lesz transzferekben gazdag a klubnál, ráadásul Rhian Brewster és Alex Oxlade-Chamberlain olyan, mintha új igazolás lenne.

Hiába dübörög az átigazolási piac a futballvilágban, a Liverpool együttese eddig mindössze az ifjú Sepp Van Den Berget szerződtette, és Jürgen Klopp, a Vörösök edzője legutóbbi nyilatkozatában arra utalt, hogy nem is szeretné, ha a szurkolóknak nagy elvárásai lennének, mert nem lesz nagy átigazolási vihar a klubnál. 

˝Már hoztunk új arcokat. Itt van Oxlade-Chamberlain és Rhian Brewster, egyikük sem játszott az előző idényben. Ráadásul a felkerülő fiataljaink is új játékosoknak számítanak˝– felelte Klopp arra a kérdésre, hogy mennyire lesz aktív a klub a nyáron.

˝Az átigazolási ablak nyitva van, de mikor is zárul pontosan, augusztus nyolcadikán? Ez egy nagyszerű bajnokság, nem tudom, honnan jött az ötlet, hogy korán bezárják, de egyedül Angliában teszik ezt meg. Tehát három héttel előbb, mint a többi ország. Meglátjuk, mit hoz az elkövetkezendő szűk egy hónap, de nem hiszem, hogy ez a mi átigazolási szezonunk lesz.˝

És, ha már Rhian Brewster; a 19 éves brit futballistának elmondta a német szakember, hogy fontos szerepet szán neki a csapatban. Brewster gyarkolatilag a távozó Daniel Sturridge helyét veszi át, és a harmadik számú csatár lesz Roberto Firmino és Divock Origi után. Az pedig, hogy a sérüléséből visszatérő Oxlade-Chamberlainnek mennyi lehetőséget kap a „mestertől", továbbra is nagy kérdés.


2019. július 12. 10:14

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS