PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Senki nem akar a PL-csapat edzője lenni
Senki nem akar a PL-csapat edzője lenni

Steven Gerrard elutasította a Newcastle kispadját, és inkább marad a Rangers edzője.

A Newcastle Unitednek új edző után kell néznie miután nem tudott megállapodni Rafael Benítezzel a szerződéshosszabbításról.

A szurkolók által nem igazán kedvelt Mike Ashley tulajdonos és a spanyol mester már régóta viaskodott egymással, Benítez sokkal több pénzből akarta megerősíteni a csapatot minden átigazolási szezonban, mint amennyit valójában kapott, és távozása mögött is az áll, hogy szerinte nem kapta meg a kellő támogatást a tulajdonostól.

Az új edző megtalálása viszont nem ígérkezik könnyű feladatnak, mert a legtöbb menedzsernek nem tetszik, ahogyan vezetik a nagymúltú csapatot, és amennyi pénzt invesztálnak bele.

Az egyik példa erre Steven Gerrard. A Liverpool legendája jelenleg a Rangers csapatát vezeti, akikkel második lett a skót bajnokságban, de a Newcastle ajánlatát a hírek szerint elutasította, annak ellenére, hogy egy sokkal erősebb bajnokságban dolgozhatna.

A következő jelöltje a pozícióra Mike Ashleynek az a Patrick Viera, aki jelenleg a Nice edzője, de úgy tűnik, hogy a Newcastle kispadja nem olyan vonzó a menedzsereknek, mint amilyen egy Premier League csapatnak általában szokott lenni.


2019. július 9. 10:32

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS