PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Sterling: Nagy álmom, hogy külföldön focizzak
Sterling: Nagy álmom, hogy külföldön focizzak

Raheem Sterling a Sky Sportsnak elárulta: nagy álma, hogy külföldön játsszon, ugyanakkor minden percét élvezi annak az időnek, amelyet a Manchester Cityben tölthet.

Az angol válogatott támadó 2015-ben igazolt Liverpoolból Manchesterbe, és tavaly novemberben meghosszabbította szerződését, így hivatalosan 2023-ig Pep Guardiola csapatának játékosa. 

Sterlinget az újságírok az előző idényben a legjobbnak választották, ráadásul megkapta az Év fiatal játékosa-díjat is, miután remek játéka mellett 17 góllal járult hozzá a City bajnoki sikeréhez. 

˝Szeretek itt lenni, szeretem Manchestert és a csapatot, ez a világ egyik legjobb klubja – nyilatkozta a támadó. – Szeretnék sokáig itt játszani, de ki tudja, mit hoz a jövő. Fiatal vagyok még.˝

 ˝Gyermekkorom óta az egyik legnagyobb álmom, hogy külföldön játsszak, más bajnokságokban. Még mindig azt gondolom – függetlenül attól, hogy minden percét élvezem az ittlétnek –, hogy ez előbb-utóbb meg fog valósulni˝– tette hozzá.


2019. július 2. 15:22

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS