PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nagyot robbanthat az Arsenal, Londonba csábítaná a szenegáli támadót
Nagyot robbanthat az Arsenal, Londonba csábítaná a szenegáli támadót

A Sky Sports értesülései szerint az Ágyúsok árgus szemekkel figyelik az AS Monaco szenegáli támadóját, Keita Baldét, aki jelenleg az Afrika-kupán szerepel.

A londoni klub feltett szándéka, hogy megerősítse támadósorát, így több opció is felmerült a szélső posztra az elmúlt napokban. Angol szaklapok pénteken arról számoltak be, hogy az Ágyúsok hamarosan ajánlatot tesznek a Crystal Palace-nak Wilfried Zaha játékjogáért. szombaton pedig újabb név vetődött fel: a hírek szerint az AS Monaco szenegáli támadója, Keita Baldé az újabb kiszemelt, aki az előző idényben az Interben szerepelt kölcsönben. A 24 éves játékost szintén érdekli az Arsenal, és készen áll arra, hogy kipróbálja magát a Premier League-ben. 

Mindazonáltal nem csak a londoniak, hanem a több nagy klub is érdeklődik az afrikai játékos iránt, akinek az értéke 25 és 28 millió font között mozog. Az utóbbi transzfereket tekintve ez nem is számít nagy összegnek...

Keita az előző idényben 24 mérkőzésen 5 gólt szerzett az Inter színeiben, de a milánóiakat nem győzte meg a játéka, így vélhetően nem élnek opciós jogukkal, hogy megvásárolják őt a monacóiaktól. 


2019. június 29. 11:44

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS