PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ki ül le Benítez után a Newcastle kispadjára? Mourinho biztosan nem...
Ki ül le Benítez után a Newcastle kispadjára? Mourinho biztosan nem...

Miután Rafael Benítez bejelentette: három év után elhagyja a Newcastle Unitedet, többször felmerült a portugál neve, aki a legutóbbi nyilatkozatában reagált a híresztelésekre. 

Azok alapján, amilyen megjegyzéseket tett José Mourinho legutóbb arra, hogy esetlegesen leülhet-e a Newcastle United kispadjára, egyre inkább valószínűtlennek látszik, hogy ez megtörténik. 

˝Sokat kérdeznek a jövőmről. Az egyetlen dolog, amit biztosan tudok az az, hogy mit nem akarok. És ezt kristálytisztán˝ – nyilatkozta a portugál szakember.

˝Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok könnyű eset. Állandóan győzni akarok. Olyan csapatra van szükségem, amellyel folyamatosan a győzelemért léphetek pályára. Ha valaki elém rak egy elképesztő, tízéves szerződést, és azt mondja: a cél, hogy a tabella első felében végezzünk, tökéletes a hetedik, nyolcadik, kilencedik hely is, összetépem. Ez nem én vagyok. Ilyen a természetem, engem a siker hajt˝– tette hozzá. 

Forrás: Marca


2019. június 26. 13:45

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS