PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Henderson a Unitedben folytathatja
Henderson a Unitedben folytathatja

David de Gea is nagyban befolyásolhatja, hogy milyen döntés születik.

Az angol U-21-es válogatott kiábrándítóan szerepelt a legutóbbi Európa-bajnokságon és mindössze 1 pontot szerezve kizúgott a "C" - jelű négyesből. A csapat kapusa a Manchester United saját nevelésű játékosa, Dean Henderson volt. A 22 éves angol hálóőr a legutóbbi szezont kölcsönben a Championshipet meglepetésre második helyen záró, és így a Premier League-be feljutó Sheffield Unitedben töltötte, ahol mind a 46 bajnokit végig védte. Chris Wilder a Pengék vezetőedzője reméli, hogy alapemberét sikerül visszahozni a Bramall Lane-re.

"A legutóbbi szezonban kiváló volt a kapcsolatunk a Manchester Uniteddel, Dean pedig kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A Uniteden, rajtunk és nyilvánvalóan fiún múlik, hogy milyen döntés születik. Dean szeretne visszajönni hozzánk, mi is szeretnénk, ha nálunk játszana, szóval reménykedünk benne, hogy sikerül egyezségre jutnunk. Számunkra és a fiú fejlődésének szempontjából is jó lenne, ha itt futballozna a következő évben." 

Mivel a Manchester Unitednél még nem tisztázott jelenlegi kezdőkapusa, David de Gea sorsa, így kérdéses, hogy Ole Gunnar Solskjaer elengedi-e a fiatal tehetséget. A manchesteriek a Chelsea-t fogadják az Old Traffordon a Premier League első fordulójában.


2019. június 25. 13:28

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS