PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Versenyfutás Pogbáért - Aki várhatóan a Unitedben marad
Versenyfutás Pogbáért - Aki várhatóan a Unitedben marad

A franciáért 150 millió fontot szeretne kapni a manchesteri klub, a Real Madrid és a Juventus élénken érdeklődik.

Tovább folytatódik a Paul Pogba-mizéria. A United játékosának nyilatkozata: miszerint nyitott az új kihívásokra, felkavarta a már amúgy is hullámzó vizet.

A SkySports szerint a manchesteriek megtartanák a játékost, ugyanakkor nem mindenáron: megfelelő ajánlat esetén nem gördítenének akadályt a francia távozása elé, miután valószínűleg nem ír alá új szerződést játékosuk, így az értéke jelentősen csökkenne a jövőben.

A 26 éves játékos a legutóbbi nyáron angol sajtóhírek szerint még a Barcelona érdeklődése miatt kérte távozását, márciusban azonban már úgy nyilatkozott, hogy Zidane keze alatt mindenki számára álom a Real Madridban futballozni. Egy hónappal később a Real szakvezetője is udvarolt egyet Pogbának: "Ha egy nap elhagyja a Unitedet, miért ne jönne Madridba?"

Pogbának még 2 évig (továbbá jövő évben újabb egy éves opciós joga van a klubnak hosszabbítani) van szerződése az angol rekordbajnokkal. A kérdés, hogy melyik klub képes megadni a United által kért 150 millió fontot. Jelenleg a nyáron nagybevásárlást tartó Real Madrid és a tavaly nyáron Cristiano Ronaldót is leszerződtető Juventus a legnagyobb esélyes. Áprilisban a madridiak Eden Hazardot és Paul Pogbát gyakorlatilag biztos érkezőként jelölték meg, előbbit már be is jelentették

Másfelől múlt héten Fabio Paratici Londonban tárgyalt a United képviselőivel, hogy 3 év után visszahozza Torinóba a világbajnokot. A torinóiak kívánságlistáján több név is szerepel azon a poszton (Sergej Milinkocs-Szavics, Adrien Rabiot), így kétségtelen, hogy nem vennék meg irreaális összegért egykori játékosukat, akiért állítólag a jobb-hátvéd Joao Cancelót is odaadnák.


2019. június 17. 16:20

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS