PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Távozhat a Vörös Ördögök gólvágója
Távozhat a Vörös Ördögök gólvágója

A Manchester United belga válogatott támadója sürgeti klubját, hogy döntse el: igényt tart-e rá a jövőben, vagy sem.

A napokban több hír felröppent a Vörös Ördögök háza táján Romelu Lukaku esetleg távozásáról, miután a vezetőség többször arra utalt, hogy – amennyiben megfelelő ajánlat fut be a csatárért – megválna egyik sztárjától.  

Lukaku a skótok elleni Európa-bajnoki selejtezőn két gólt is szerzett, így már 48 találatnál jár a válogatott színeiben. Mi sem kellett több, elmondta véleményét a találkozó után. 

˝Az, hogy a következő idényben is Manchester United játékos leszek-e, a klubtól függ. A vezetőségnek ki kell mondani, mit szeretne, nem akarok a szóbeszédekre alapozni. Én csak teszem a dolgom, továbbra is küzdök keményen, hogy segítsem a csapatot, hiszen ez a dolgom.˝

A belga „óriás" 2017-ben igazolt Manchesterbe 75 millió font ellenében, és még három év hátravan a szerződéséből. Ha bármelyik csapat szeretné őt elcsábítani, annak vélhetően mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Mivel az együttes vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer láthatóan Marcus Rashfordot preferálja inkább csatárposzton, és Lukaku korábban úgy nyilatkozott: az álma, hogy előbb-utóbb a Seria A-ban játszon. azonnal beindultak a pletykák, egy esetlegesen Interbe történő átigazolás kapcsán. 


2019. június 12. 10:41

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS