PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Újfent ázsiai játékost igazolna a Tottenham
Újfent ázsiai játékost igazolna a Tottenham

A londoniaknak a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Marseille védőjére, Hiroki Sakai-ra fáj a foguk, ám némi aggodalomra adhat okot, hogy a játékos vélhetően nem jelentene hosszú távú megoldást, hiszen már 29 éves.

A Sky Sports információi szerint a japán jobbhátvéd beleillene Mauricio Pochettino elképzeléseibe, ám a klub szívesebben igazolna fiatalabb, 23 év alatti futballistát a posztra. 

Ahogyan arról már a Tottenham Hotspur beszámolt, a vezetőség szorgalmazza, hogy a védősor mindkét oldalát megerősítse. Ennek legnagyobb áldozata Kieran Trippier és Serge Aurier lehet, akikkel kapcsolatban minden ajánlatot meghallgat a klub, s majd azután dönt a sorsukról. Amennyiben megválik tőle, úgy jöhet képbe Hiroki Sakai, akinek átigazolási ügyét talán – a szigetországi szakértők szerint – célszerűbb lenne „vészmegoldásként" a nyári transzferablak zárására hagyni. 

Sakai 2016-ban igazolt Marseille-be, ahol 122-szer lépett pályára. A 2018/19-es szezonban öt gólpasszt jegyzett 32 mérkőzésen. 


2019. június 10. 14:42

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS