PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Spurs sztárja új kihívásra vágyik
A Spurs sztárja új kihívásra vágyik

Christian Eriksen, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur sztárja megtörte a csendet, s elárulta, hogy távozni szeretne a BL-döntős gárdától.

A 27 éves dán labdarúgót már korábban is szóba hozták a királyi gárdával, hiszen már csak egy év van hátra a szerződéséből.

˝Úgy érzem, elérkezett az az idő a karrieremben, hogy új kihívások után nézzek. Elmondhatatlanul tisztelem a Tottenhamet és köszönök mindent, semmi negatív érzés sincs bennem, de ahogy már mondtam, szeretnék kipróbálni valami újat – nyilatkozta Eriksen, majd hozzátette. – Semmi biztosat nem tudok még mondani. Remélem, hogy a nyár folyamán letisztázódik minden. Ezek a dolgok hosszú időt vesznek igénybe. A klubváltás leginkább Daniel Levytől, a Spurs elnökétől és a másik klubtól függ.˝

Christian Eriksen összesen 277 tétmérkőzésen lépett pályára a londoni egyesület színeiben, ezeken 66-szor talált be, emellett kiosztott 86 gólpasszt is.


2019. június 5. 14:20

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS