PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Világbajnok rajongója venné át a United irányítását
Világbajnok rajongója venné át a United irányítását

Játékosként jóval sikeresebb, mint edzőként, Paul Pogbára nem tartana igényt.

Az argentin válogatottal 1986-ban világbajnokságot nyert Diego Maradona, de edzői karrierje korántsem alakul olyan fényesen. Bár 2008 és 2010 között irányította hazája válogatottját (a dél-afrikai világbajnokságon a negyeddöntőben búcsúzott), az Arab Emírségek, Fehéroroszország és Argentína sem tartozik a labdarúgás élvonalába klubszinten. Sőt jelenleg a mexikói másodosztályban szereplő Dorados együttesét irányítja, önbizalma azonban nem csorbult, szerinte ő a tökéletes választás a Premier League-ben 6. helyen záró - és ezáltal a Bajnokok Ligájáról lemaradó - Manchester United élére.

"Ha a Manchester Unitednek menedzserre van szüksége, én vagyok az ő emberük. Tudom, hogy sok mezt adtak el világszerte, de trófeákat is kéne végre nyerniük. Én ebben tudok nekik segíteni." - mondta a már megszokott, rá jellemző szerénységgel, majd a szimpátiájáról is ejtett néhány szót az argentinok szebb napokat megélt legendája.

"A Manchester United sokáig a kedvenc csapatom volt Angliában. Annyi nagyszerű futballista, annyi nagyszerű csapat játszott Alex Ferguson kezei alatt. De most a Manchester Cityt mondanám, és tudom, hogy nem kéne így váltogatnom, de ott játszik Kun Agüero, akivel sokat beszélünk, és nagyon jó kis csapatban játszik. A Unitedben Ander Herrerát szerettem. Paul Pogba? Ő nem dolgozik elég keményen.

Forrás: FourFourTwo.com


2019. június 5. 11:01

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS