PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Bajban a Chelsea? Hazard után Sarri a legesélyesebb távozó
Bajban a Chelsea? Hazard után Sarri a legesélyesebb távozó

A Goal forrásai szerint a Chelsea szakvezetője, Maurizio Sarri megállapodott a Juventusszal abban, milyen feltételekkel vállalná el a torinóiak irányítását.

A Goal híre szerint az első Chelsea-s idényében Európa-ligát bezsebelő (a Premier League-ben pedig bronzérmes) Maurizio Sarri megállapodott a Juventusszal, hogy az új szezonban ő veszi át a csapat irányítását. Ahhoz azonban, hogy alá is írhasson a torinóiakhoz, még szükség van a Chelsea jóváhagyására is, hiszen a londoniakhoz élő szerződés köti a szakembert. Ezért Sarri ügynöke, Fali Ramadani pénteken találkozott a Chelsea menedzsmentjével, és tájékoztatta a vezetőket a Juventus ajánlatáról és Sarri távozási szándékáról. Mindezt megerősíti, hogy a torinói klub elnökét pár nappal ezelőtt a Chelsea hoteljében látták.

A 60 éves Sarri a jövőjét illető döntéssel szerette volna megvárni a szezon végét, tekintettel az Európa-liga döntőjére is, de a hírek szerint évi hétmillió euróról szóló ajánlatot kapott a Juvétól, amelyen nem sokáig gondolkodott.

Ha a váltás megvalósul, az olasz helyét valószínűleg a londoniak legendája, jelenleg a Derby Countyt irányító Frank Lampard veszi át. 


2019. június 1. 10:53

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS