PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Történelmi tettre készül Guardiola csapata a Watford ellen
Történelmi tettre készül Guardiola csapata a Watford ellen

A Manchester City hatodszor vagy a Watford először nyeri meg az FA-kupát.

A világ legpatinánsabb kupasorozatában a Premier League bajnoka csap össze a Darazsakkal, akik meglepnék Guardiola gárdáját, és történelmük során először nyernék meg az FA-kupát.

A manchesteriek hatodjára emelnék magasba a trófeát, és Agüeróék lennének az első csapat, akiknek sikerül egy szezon alatt megnyerni a három legfontosabb angol sorozat aranyérmét (bajnokság, Ligakupa, FA-kupa), ezzel együtt a Liverpool, Arsenal, Chelsea trió után ők lennének a negyedikek, akik megnyerik ugyanabban az évben mindkét angol kupasorozatot.

Ez lesz Guardiola csapatának tizenegyedik lehetősége a kupa elhódítására, legutóbb 2013-ban, viszont óriási meglepetésre kikapott a világoskék csapat a Wigan ellen. A Watford eddig egyszer jutott be a döntőbe, még 1984-ban, de az akkori csapat 2-0-ra elbukott az Everton ellen.

A Watford története során először, vagy a Manchester City első angol csapatként a bajnokságot és a két hazai kupát is elhódítja? 

Manchester City-Watford szombat, 17.15, Spíler1 TV, ÉLŐ


2019. május 16. 15:03

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS