PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Mourinho: Most már megértik, miért volt nagy eredmény a 2. hely
Mourinho: Most már megértik, miért volt nagy eredmény a 2. hely

A Manchester Unitedtől december közepén menesztett menedzser a francia L'Équipe-nek adott interjút.

A portugál augusztusban úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt szezonban elért második hely edzői pályafutása egyik legnagyobb eredménye, ezt akkor többen is kritizáltak, mind a sajtó, mind pedig a szurkolók részéről. A portugál menedzser a francia L'Equipe-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy talán most megértik a United szimpatizánsai, hogy mire gondolt, amikor ezt a kijelentést tette.

"Kilenc vagy tíz hónappal ezelőtt, miután nyertem nyolc bajnokságot a korábbi csapataimmal, második helyen végeztem a Uniteddel, amit az egyik legnagyobb eredményemnek tekintek. Most már megértik az emberek, hogy miért. A Manchester Unitedről csak két dolgot akarok mondani. Egyrészt már elmondtam korábban is, hogy mi a gond, másrészt továbbra is fennállnak ezek a problémák." 

A francia lap természetesen Paul Pogbáról és a menesztéséről is kérdezte a luzitán szakembert.

"Voltak problémák. Elképzelhető, hogy volt gond a játékosokkal, a szervezettel és az ambíciókkal. Nem mondhatom azt, hogy Paul volt az egyedüli felelőse a történteknek."


2019. május 15. 14:31

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS