PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
˝A Manchester Unitednek Pogba köré kell épülnie˝
˝A Manchester Unitednek Pogba köré kell épülnie˝

A nyár egyik legizgalmasabb kérdése lehet a manchesteriek háza táján, hogy megy vagy marad a francia világbajnok.

Solskjaer a napokban úgy nyilatkozott, hogy több játékosa is eladósorba kerül a nyáron, vagy nem hosszabbít szerződést, a United pedig nem érdemelte meg, hogy a top4 csapat között végezzen a Premier League-ben. A norvég menedzser a csapat teljes újjáépítését tervezi. A sikertelen szezont követően a támadások kereszttüzében természetesen ott van Paul Pogba. A szurkolók jelentős része nem szeretné, ha maradna a francia, amely a kritikus hangok szerint annak ellenére is bomlasztja az öltözőt, hogy az egyetlen United-játékos, aki bekerült a szezon álomcsapatába.

"A Manchester Unitednek Pogba köré kell építenie csapatát. Véleményem szerint ő egy világklasszis játékos. José Mourinho kihozta belőle a legtöbbet? Nem. Solskjaer irányítása alatt mutatja jelét annak, hogy megválozott? Igen. Ha a United komolyan gondolja, hogy nagyobb címekért akar harcba szállni, akkor meg kell tartania a legjobb játékosait, és Paul Pogba az egyik ilyen. Oké, az emberek azt mondják, hogy adják el, de ki fogja őt pótolni?" - mondta a Blackburn Roversszel Premier League-et nyerő Chris Sutton.

A Premier League utolsó fordulóját a Spíler TV-n élőben követheted.


2019. május 6. 16:18

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS