PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Jordan Henderson: El kell hinnünk, hogy bajnokok lehetünk
Jordan Henderson: El kell hinnünk, hogy bajnokok lehetünk

A Liverpool a bajnoki cím megszerzése küszöbén, de ehhez a Manchester City botlása is kellene.

A Mersey-partiak megnyerték utolsó rangadójukat a szezonban, és vezetik a tabellát, de vesztett pontokat tekintve még mindig a Manchester City áll jobban.

"Óriási mérkőzés volt, mindenki tudta, hogy hihetetlenül fontos a három pont megszerzése. Szerencsére sikerült is és nagyon jól teljesítettünk. Minden meccsen el kell hinnünk, hogy megnyerhetjük, folytatnunk kell a munkát és megszerezni a lehető legtöbb pontot, ez a célunk és azt is el kell hinnünk, hogy bajnokok lehetünk. Összességében ez egy csodálatos nap volt, két brilliáns góllal, kapott gól nélkül és három ponttal a zsebünkben"- nyilatkozta Jordan Henderson, a Liverpool csapatkapitánya.

A tabella második helyezettjének, Guardiola csapatának eggyel több mérkőzése (5) van még hátra a bajnokságból, és játszania kell még a Tottenham és a Manchester United ellen is.

"Sohasem pánikolnak. Virgil van Dijk jelenléte a védelemben, a csapatkapitány, Henderson és Mo Salah jelenléte pedig a középpályán és elöl mindenkit megnyugtat. Ha ilyen játékosaid vannak, akkor bármire képes lehetsz" - dícsérte a csapatot, a klublegenda, Robbie Fowler.

Az óriási versenyfutás a hétvégén folytatódik, amikor a Liverpool a kiesés elől menekülő Cardiff vendége lesz, a Manchester City pedig rangadót játszik a Spursszel.

Forrás: liverpoolfc.com


2019. április 16. 14:48

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok
© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS