PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

London menti meg a liverpooliak szezonját
London menti meg a liverpooliak szezonját

Zsinórban a negyedik meccsen győzhet, londoni csapat ellen az Everton.

Mondhatnánk nagy téttel bír az Everton londoni vendégjátéka, és ha nyer Európa Liga-résztvevő, csakhogy a képlet nem ilyen egyszerű. A Stolverkosok ugyanis jelenleg 15 pontra vannak a 6., EL-selejtező pozícióban tartózkodó Manchester Unitedtől. Azaz ebből a szempontból esélytelen kategória, hogy EL-helyen csapjanak célba.

Csakhogy, amennyiben a jelenleg vesztett pontok tekintetében első, Manchester City sikerrel abszolválja a Watford elleni FA-kupa döntőt, a PL-7. is selejtez a második legrangosabb nemzetközi kupasorozatba. A liverpooliak az utóbbi 3 meccsükön győztek, sőt az Arsenal, a Chelsea és a West Ham ellen sem kaptak gólt, így a Fulham lehet sorozatban a negyedik londoni csapat, amely a kisebb liverpooli csapat áldozatául esik.

A jelenleg 19. Fulham siralmasan teljesít: utolsó 13 meccséből 12-t elvesztett, sőt Scott Parker vezetésével eddig még nem szerzett pontot. A fiatal angol szakember védelmében: csapata a City-t, a Liverpoolt és a Chelsea-t is vendégül kellett, hogy lássa, így kétségtelen, ha valamikor akkor most minden eddiginél nagyobb az esélye annak, hogy Parker csapatát is pontszerzésen kapja a Craven Cottage.

Fulham-Everton Szombat, 15.25, ÉLŐ


2019. április 11. 14:52

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS