PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
A Bajnokok Ligája lebeg Unai Emery szeme előtt
A Bajnokok Ligája lebeg Unai Emery szeme előtt

Szavazataitok alapján még mindig nagycsapat az Arsenal, de a sikerekhez elengedhetetlen, hogy ismét ott legyenek a BL-csoportkörben a londoniak.

Unai Emery csapata legközelebb csütörtökön a BATE Boriszovhoz látogat az Európa Ligában. A spanyol menedzser játékosai két vereség után  tizennégy mérkőzésen nem kaptak ki az augusztusi bajnoki start után, és a legutóbbi hat találkozóból ötön három pontot szereztek, csak a listavezető Manchester Citytől kaptak ki.

A londoni csapat egy pontra van lemaradva a negyedik, BL főtáblát érő helyezéstől. Emery saját arculatára szeretne gyúrni az Ágyúsokat, amihez elengedhetetlen lenne a jövő szezonbeli Bajnokok Ligája-szereplés és vele a többletbevétel.

A nyáron eligazol a csapatból a lejáró szerződésű Aaron Ramsey a Juventushoz, és minden bizonnyal a mellőzött Mesut Özil is. Az előző két év legrangosabb európai kupa nélküli szezonja után mindenképp szeretnék a londoniak szurkolói újra megtapasztalni a kedd és szerda esték hangulatát, amihez vagy az Európa Liga-győzelmen, vagy a bajnokságon keresztül vezet az út.

Az egyik sportszergyártóval kötött 300 millió eurós mezszponzori szerződés azt mutatja, hogy komolyan gondolják az együttes vezetői Európa elitjébe való visszakapaszkodást. Emery első számú feladata tehát, hogy jövőre újra a Bajnokok Ligájában játszon csapat és nyáron a keret megerősítése.

Ha az Ágyúsok idén még nem is játszanak a legrangosabb európai kupában, de ősi riválisuk, a Tottenham Dortmund elleni mérkőzése látható szerda este, élőben kizárólag a Spíler2 TV-n.


2019. február 13. 12:51

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok








© 2019 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS