PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Guardiola: A Premier League az utolsó fordulóban fog eldőlni
Guardiola: A Premier League az utolsó fordulóban fog eldőlni

A manchesteri kékek akár elsők is lehetnek a liverpooli találkozó után.

A Manchester City annak tudatában fog az Evertonhoz látogatni szerda este, hogyha nyer, akkor december közepe után ismét a tabella élén találhatja magát.

"Teljesen biztos vagyok benne, hogy a bajnokság az utolsó vagy az előtte lévő fordulóban fog eldőlni."  - nyilatkozta a spanyol mester.

"Mindig a következő mérkőzés megnyerése az elsődleges feladatunk, ha pedig olyan mederben folyik a meccs, akkor minél több gólt szerezni és minél kevesebbet kapni. Könnyen lehet, hogy végül a gólkülönbségen fog múlni a bajnoki győzelem sorsa" - Guardiola szerint a Tottenham, a Chelsea és még a Manchester United sem zárható ki az aranyéremért való versenyfutásból.

Mielőtt Angliába érkezett volna a korábbi Barcelona és Bayern München edző azt hitte, hogy a decemberi időszak a legnehezebb, de mostmár úgy gondolja, hogy a januári-februári időszak sokkal keményebb. A Manchester City hét mérkőzést fog játszani huszonnyolc nap alatt. Kétszer lépnek pályára a Chelsea ellen (bajnoki mérkőzés és Ligakupa döntő), és a Premier League meccseken kívül még az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában is lesz találkozójuk.

Marco Silva csapata volt az egyik nagy mumusa a bajnoknak, de az utolsó mérkőzésükön könnyedén vette az akadályt a 2. helyezett, aki ha nyer akár első is lehet, de ha pontot veszít könnyen megelőzheti a Tottenham is.


2019. február 6. 12:21

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS